Historien bag BODAHL møbler

Med udspring i en personlig beslutning om at arbejde mere i Danmark efter en længere periode, hvor grundlæggeren havde rejst rundt i Tyskland i form af sit salgsagentur, blev Bodahl Møbler startet. Grundlæggeren Flemming Dahl lukkede sit handelsagentur Tyskland og startede Bodahl Møbler i 2011 sammen med sin hustru Lone Dahl. Med sit gode netværk i Tyskland, som Flemming havde opbygget gennem sin karriere som handelsagent, tog virksomheden sit udspring i det tyske marked. Med en stadig vækst udviklede virksomhedens markeder sig stille og roligt til også at omfatte det meste af Europa.

I 2015 tiltrådte Ejgil Jensen som en del af ejerkredsen, der herefter har bestået af Flemming og Ejgil. Ejgils kompetencer inden for bl.a. indkøb understøttede de eksisterende kompetencer i virksomheden, hvorefter virksomheden blomstrede yderligere og flere ansatte er siden kommet til. Med fokus på slutkunden og dennes ønsker om selv at kunne sætte sit præg på de unikke møbler, blev Concept 4 You udviklet i 2017. Concept 4 You er sidenhen blevet udviklet yderligere og giver kunden mulighed for at sammensætte og designe sit eget bord. I 2020 tog virksomheden endnu et kvantespring, idet virksomheden tog det første spadestik inden for digitalisering med en B2B webshop, hvor særligt den visuelle præsentation af produkterne og kundens mulighed for at designe og sætte sit eget præg på sine nye møbler var i fokus.

Virksomhedsprofil

Bodahl Møbler er en B2B handelsvirksomhed med fokus på kvalitet, godt håndværk og et rustik look. Med udgangspunkt i æstetiske formgivninger og kombinationer af træ og metal har virksomheden designet og udviklet egne møbler. Kendetegnende for Bodahl Møbler er, at træets flotte og unikke struktur altid er tænkt ind i designet og fremtræder tydeligt i møblerne. Det samme gør sig gældende for alle materialer, der er brugt. Netop denne synlighed og fokus på materialernes egenskaber og håndværket i bearbejdningen af materialerne giver møblerne det rustikke og unikke look. Hovedkvarteret er beliggende i Holstebro, Danmark, hvorfor alle møblerne ligeledes er gennemsyret af godt international design.

Ikke alene er produkternes kvalitet i højsæde, det samme gør sig gældende for andre aspekter af virksomheden, såsom kundeservice, hvor netop imødekommenhed og ”can do” attitude er essentiel. Med en professionel tilgang forsøges der altid at findes en god løsning med udgangspunkt i kundens behov og situation.

Et bredt forhandlernetværk i hele Europa betyder, at Bodahl Møbler er repræsenteret i størstedelen af Europa enten som selvstændigt brand eller via private labelling.